Subscribe this Blog

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Tuesday, April 15, 2014

Postal Assistant Exam Previous Questions / Model Exam Questions 2014

General English : Try the following Questions

1 . I’m good ...... tennis.
A. in B. at C. on D. for

2 . He’s interested ..... history.
A. in B. on C. at D. by

3 . Please don’t interfere ...... my personal affairs.
A. on B. at C. in D. off

4. Green pepper is very rich ....... vitamin C.
A. of B. in C. from D.with

5. He was embarrassed because everybody was laughing ..... him.
A. with B. at C. on D. on

6. She’s obsessed ....... her project.
A. with B. to C. in D. on

7. I know nothing ....... the matter.
A. about B. in C.on D. around

8. He’s married ....... Jane.
A. in B. to C. by D.with

9. He doesn’t care ...... losing his joB.
A. on B. from C. about D. of

10. I never listen ........ the radio.
A. to B. at C. with D. on

Postal Assistant previous years solved papers.

1 comment:

Anonymous said...

possible answers
1. B
2. A
3. C
4. B
5. B
6. A
7. A
8. C
9. C
10. A

Total Pageviews

Disclaimer : Blog Policies

This blog publishes various general knowledge. errors and omissions expected. The Knowledge documents in this blog meant only to increase the general awareness of the readers. If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. You may use contents in this blog only for personal use. Reproduction and republishing of any contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.