Subscribe this Blog

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Saturday, January 18, 2014

Answer Key : Alappuzha LDC

Download Question Paper : Alappuzha

1. Which of the word is correctly spelt
Ans :connosisseur

2. Inscription on a grave stone is called
Ans : Epitaph

3. ' Carpe diem ' means
Ans : Enjoy the present day

4. The opposite of the word persuade
Ans : dissuade

5. The Prime minister winds up the sri lankan visit . Here winds up means
Ans: ends

6. Which among the following is a verb
Ans: canvass

7. The word clandestine means
Ans : doubtful

8. "A bridge was being built by them " . The active voice of the sentence is
Ans : They were building a bridge

9. He is as ________ as a bee.
Ans : nimble

10 .  He took revenge ____  his foes
Ans : on

11.He admitted his ____
Ans: guilt

More >>

No comments:

Total Pageviews

Disclaimer : Blog Policies

This blog publishes various general knowledge. errors and omissions expected. The Knowledge documents in this blog meant only to increase the general awareness of the readers. If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. You may use contents in this blog only for personal use. Reproduction and republishing of any contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.